• 19.06.24, 10:53

Ära jää ilma! Best Internet 2024 soodsaim hind lõpeb 21. juunil

Digiturunduse aastakonverents Best Internet toimub sel aastal taas ühepäevase üritusena 13. septembril Mustamäe Apollo kinos. Soodsaima hinnaga saab konverentsile registreeruda veel vaid kuni 21. juunini (k.a).
Ära jää ilma! Best Internet 2024 soodsaim hind lõpeb 21. juunil
Best Internet on inspireeriv ja praktiline konverents digiturundajatele. Seekord võtame fookusesse uusimad arengud olulistel teemadel digiturunduses – AI, Google, SEO, Meta, kogukondade loomine ja eelarve planeerimine.
7 põhjust, miks osaleda Digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2024
  1. Käsitleme hetkel kuumimat teemat digiturunduses - tehisaru. Kuuled nii visiooni ettekannet AI kohta Eesti globaalse haardega tehnoloogia visionäärilt Silver Keskkülalt kui ka praktilisi kogemuslugusid Eesti suurettevõtetelt - millised on õnnestumised ja läbikukkumised AI osas.
  2. TikTok avab peagi Eesti ettevõtetele võimaluse reklaami osta - saad teada, kuidas, miks ja millal TikTokis reklaami teha.
  3. Kuuled praktilisi soovitusi selle kohta, kuidas 2025. aastal kulutada väikest, keskmist ja suurt reklaamieelarvet.
  4. Saad ülevaate Eesti viimase aja parimatest digiturunduse töödest Aasta Digitegu konkursi võitjate esitluste kaudu.
  5. Eesti ühe edukaima kogukonna Investor Toomase eestvedaja Juhan Lang annab nõu, kuidas veebis ja sotsiaalmeedias kogukondi ehitada ja neile tooteid müüa.
  6. Saad ideid, kuidas panna Chat GPT sinu brändi soovitama - ehk milline on SEO tehisaru ajastul.
  7. Best Interneti kokkuvõttena saad kaasa 25 soovitust kuidas aastal 2025 oma digiturundus uuele tasemele viia!
Vaata konverentsi kogu infot ja programmi SIIT.
Best Internet 2024 konverentsi soodsaim hind kuni 21. juunini (k.a) on 319 eurot (km-ga 389,18 eurot). Konverentsi täishind on 459 eurot (km-ga 559,98 eurot). Registreeru konverentsile juba täna SIIN.

Seotud lood

Uudised
  • 29.05.24, 09:29
Tänavune Best Internet võtab luubi alla uusimad arengud digiturunduses
Digiturunduse aastakonverents Best Internet tuleb jälle ja toimub taaskord ühepäevase üritusena 13. septembril Mustamäe Apollo kinos. Programm on paigas ja konverentsile saab soodsaima hinnaga registreeruda juba täna.
  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 11:00
Firmakingitusega näitad ka seda, et oled trendilooja
Keskkonnahoiust ja kestlikust arengust mõjutatuna on muutunud reklaamkingituste kontseptsioon. Logotrade OÜ tegevjuht ja omanik Anti Saluneem räägib, et suuremaid muutusi on näha tootjate poolelt, kus aina enam kasutatakse looduslikke materjale ja loobutakse järk-järgult esmastest fossiilsetest allikatest saadud plastidest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele