• 25.07.24, 12:03

Viis probleemi, mille lahendamisega püsid konkurentsis

Digitaalses maailmas on edu võti pidev õppimine ja kohanemine muutuvate oludega. Uute tööriistade ja tehnikate omaksvõtt ei ole mitte ainult vajalik, vaid ka võimalus avastada uusi ärivõimalusi ja saavutada suuremat efektiivsust. Selleks, et saavutada isiklikke ja ärilisi eesmärke, on oluline täiustada oma teadmisi ja arendada oskusi erinevates valdkondades, olgu see siis SEO, turunduskommunikatsioon, tehisintellekti kasutamine või andmehaldus.
Viis probleemi, mille lahendamisega püsid konkurentsis
Tutvu turundajate probleemkohtade ja lahendustega, mis aitavad sul uute väljakutsetega toime tulla ja saavutada ärilisi eesmärke. Leia artiklist need oskused, mis aitavad sul saavutada soovitud tulemusi ja tagavad vajaliku konkurentsieelise.

Kas sinu veebileht jääb otsingutulemustes varju ja toob vähe külastusi?

Kui sa otsid viise, kuidas suurendada sihitud liiklust ja konversioone, võib SEOga tegelemine olla vajalik. SEO ehk otsingumootori optimeerimise koolitus varustab sind vajalike teadmiste ja tööriistadega, mis aitavad tõsta sinu kodulehe nähtavust Google'i otsingutulemustes, et vähendada turunduskulusid ja meelitada ligi rohkem kliente. Õpi, kuidas iseseisvalt oma veebilehte parendada ja näe, kuidas sinu ettevõtte läbi interneti kasvab.
Tutvu SEO koolitusega >
Järgmine koolitus toimub 09.09.2024
Koolitaja: Raido Tamar

Kuidas köita publiku tähelepanu ja eristuda infokülluses?

Kas oled tundnud, et sinu sõnum ei jõua publikuni nii, nagu sooviksid? Kuidas mõned tekstid haaravad sind kohe esimesest lausest ja ei lase lahti enne viimast punkti? See ei ole juhus – see on kunst. Ja seda kunsti on võimalik õppida! Äripäeva legendaarsed ajakirjanikud Igor Rõtov ja Aivar Hundimägi toovad sinuni koolituse "Kuidas luua loetav ja veenev sõnum?", kus nad jagavad sinuga teadmisi ja nippe, kuidas luua sisu, mis ei vaju infomüra sisse, vaid tõuseb sellest kõrgemale ja jääb meelde. Koolitusel õpid, kuidas saavutada oma publikuga tugevam ja mõjusam ühendus.
Tutvu koolitusega Kuidas luua loetav ja veenev sõnum? >
Järgmine koolitus toimub 19.09.2024
Koolitajad: Igor Rõtov ja Aivar Hundimägi

Kuidas jääda konkurentsivõimeliseks kiiresti muutuvas turundusmaailmas?

Ületa ebakindlus AI kasutamise osas ja avasta, kuidas see saab muuta sinu turundust tõhusamaks ja mõjusamaks. Koolitus „AI turunduspraktikum - tekstid, visuaalid ja videod“ annab sulle teadmised, kuidas kasutada tehisintellekti, et optimeerida oma turundusstrateegiaid ja kõnetada kliente uudsel ja köitval viisil. Koolitus aitab sul täiustada oma oskusi ja saada konkurentsieelis, kasutades tehnoloogiat, mis aitab sul säästa aega ja ressursse. Liitu koolitusega ja avasta, kuidas AI abil vähendada aja- ja ressursikulu kvaliteetse sisu loomisel ja rohkemate inimesteni jõuda.
Tutvu koolitusega AI turunduspraktikum - tekstid, visuaalid ja videod >
Järgmine koolitus toimub 25.09.2024
Koolitaja: Reigo Kimmel

Mida teha, kui reklaamikampaaniad ei too soovitud tulemusi ja konversioonimäär on madal?

Võib-olla oled märganud, et kampaaniad ei too oodatud tulemusi või kulutad eelarvet ebaefektiivselt? Kui soovid saavutada paremaid tulemusi oma, siis on oluline omandada vajalikud teadmised ja oskused. Google Adsis reklaamimise koolitusel õpid, kuidas Google Ads'i tõhusamalt kasutada ning oma investeeringuid targalt juhtida. Koolitus on mõeldud turundajatele ja ettevõtjatele, kes soovivad omandada oskusi efektiivseks reklaamimiseks Google platvormil. Tulemas on koolitus algajatele ja koolitus edasijõudnutele.
Tutvu koolitusega Google Adsis reklaamimine algajale > Koolitus toimub 30.10.2024
Tutvu koolitusega Google Adsis reklaamimine edasijõudnule > Koolitus toimub 13.11.2024
Koolitaja: Karl Pae

Kuidas muuta keerulised andmed arusaadavamaks ja visuaalselt selgemaks?

Turundajate ja veebianalüütikutena on oluline teha kiireid ja informeeritud otsuseid. Google Analytics´is on olemas palju erinevaid numbreid, kuid mida nendest välja lugeda? „Looker Studio koolitus ehk kuidas luua automatiseeritud dashboarde“ aitab teha andmehaldust lihtsamaks, muutes keerulised andmed kergesti arusaadavaks ja tegevustele suunatud teadlikuks otsustamiseks. See aitab parandada oma andmehaldusoskusi ja tagada, et saad vajalikud ülevaated kiiresti ja õigel ajal.
Tutvu Looker Studio koolitusega ehk kuidas luua automatiseeritud dashboarde >
Järgmine koolitus toimub 07.11.2024
Koolitaja: Harlis Velk

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 15.10.24, 11:00
Firmakingitusega näitad ka seda, et oled trendilooja
Keskkonnahoiust ja kestlikust arengust mõjutatuna on muutunud reklaamkingituste kontseptsioon. Logotrade OÜ tegevjuht ja omanik Anti Saluneem räägib, et suuremaid muutusi on näha tootjate poolelt, kus aina enam kasutatakse looduslikke materjale ja loobutakse järk-järgult esmastest fossiilsetest allikatest saadud plastidest.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele