Autor: Best Marketing • 21. august 2024

Saa tuttavaks Aasta Digitegu 2024 žüriiga

Aasta Digitegu 2024 konkurss on täies hoos. Töid saab esitada veel vaid 2. septembrini ning võidutööd tulevad esitlemisele 13. septembril Tallinnas Mustamäe Apollo Kinos toimuval digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2024. Vaata, kes kuuluvad sel aastal Aasta Digitegu žürii koosseisu.
Kaarel Oja

Kaarel Oja, IAB Baltics juhatuse liige ja Quantitas innovatsioonibüroo juht

Kaarel Oja on 2022. aastal asutatud IAB Baltics’i juhatuse liige. Tegu on IAB Euroopa assotsiatsiooni ehk Interactive Advertising Associationi esindusega Baltikumis, mis esindab mittetulundusühingu põhimõtetel kogu digitaalse ökosüsteemi Baltikumis. Lisaks on Oja alates 2017. aastast Quantitas innovatsioonibüroo juht.

Emilie Toomela-Kärson

Emilie Toomela-Kärson, Telia digiturunduse juht

Emilie Toomela-Kärson on turundus- ja kommunikatsioonivaldkonnas tegutsenud alates 2011. aastast, olles lisaks üle nelja aasta töötanud vabakutselise ajakirjanikuna. Tema töökohtade rivis on muu hulgas olnud Elektriteater, Müürileht, Prantususe Instituut Eestis ja Bolt, kus ta oli turundusjuhi positsioonil. Lisaks on ta töötanud sõnumiagetuuris Akkadian ning hetkel on Toomela-Kärson ametis Telia digiturunduse juhina.

Irina Piiskoppel

Irina Piiskoppel, Tanki digiturunduse juht

Irina Piiskoppel alustas meediavaldkonnas aastal 2008, kui töötas pea kuus aastat ettevõttes Mediapool Vizeum OÜ. Sealt edasi liikus ta Idea Havas Mediasse ning alates 2018. aastast töötab Piiskoppel reklaamiagantuuris Tank, kus ta alustas projektijuhina ja alates 2019. aastast on ta seal ametis digisuuna juhina.

Christina Värno

Christina Värno, Convertali digiturunduse juht ja partner

Christina Värno on Convertali partner ja digiteenuste juht. Turundusstrateegina on ta tegutsenud nii Eestis kui ka 12 välisturul. Värno hindab kõrgelt kasumlikke digiturunduse strateegiaid, mis tuginevad ökonomeetrilistel andmetel ja võtavad arvesse ka teisi äri osasid.

Angelo Maiuri

Angelo Maiuri, Omnicom Media Group digisuuna juht

Angelo Maiuri on kogenud digijuht, kelle fookuseks on tehnoloogia, digimeedia ja agiilse juhtimise ühendamine. Praegu töötab ta Omnicom Media Groupis digijuhina. Läbi aastate on ta olnud seotud mitmete innovaatiliste projektidega, milles ta on kasutanud tehnoloogiat ja digimeediat, et uuendada traditsioonilisi ärimudeleid.

Loe konkursi kohta lähemalt ja esita oma töö Aasta Digitegu 2024 konkursile SIIN.

Aasta Digitegu 2024 selgub digiturunduse aastakonverentsil Best Internet 2024, mis toimub juba 13. septembril Tallinnas Mustamäe Apollo Kinos.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700