• 17.09.24, 11:45

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsi fookuses: raha, relvad, sõbrad

Tänavune Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents toimub 6. novembril Tallinnas Filmimuuseumis. Seekordse konverentsi fookuses on praegusel hetkel kolm üliolulist teemat, mida käsitletakse konverentsil kommunikatsiooni mõttes erineva nurga alt.
Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2023 Fotografiskas
  • Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2023 Fotografiskas Foto: Raul Mee
Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents on valdkonna aasta tippsündmus, kuhu tulevad kokku olulised kommunikatsioonivaldkonna tegijad. Hea võimalus suhelda ja kuulata ekspertide mõtteid hetke kõige olulisematel teemadel.
Lavale astuvad: Tallinna Börsi juht Kaarel Ots, BigBanki peaökonomist Raul Eamets, SALKi juht Tarmo Jüristo, Telia kommunikatsioonijuht Luulea Kuriks, Kaubamaja juht Erkki Laugus, Pipedrive’i kommunikatsioonijuht Mari-Liis Beger jt.
Seekord räägime aasta tippsündmusest maailmas - USA presidendivalimistest läbi kommunikatsiooniõppetundide. Need valimised on poliitilise kommunikatsiooni trende loovad!
Paraku ei saa ka sel aastal mööda sõjast ja sellega seonduvast. Eraldi võtame arutluse alla selle, kuidas sõjaga seonduvad negatiivsed meeleolud meie käitumist ja tarbimist mõjutavad.
Kõige suurem maht programmis on seekord pühendatud rahale. Räägime nii finantsvabadusest kui uuest religioonist, olukorrast kui kitsikus rahaasjades sunnib ettevõtte tegevust koomale tõmbama ja töötajaid koondama kui ka sellest, kuidas valitsus on hakkama saanud planeeritavate maksutõusude kommunikatsiooniga.
Lisaks Äripäeva Kommunikatsioonifirmade TOP võitjate autasustamise anname teist korda ka üle Aasta Kommunikatsioonijuhi auhinna.
Konverentsile on oodatud osalema: PR-juhid, avalike suhete juhid, kommunikatsioonijuhid ja –spetsialistid, nõunikud, ajakirjanikud, turundusjuhid kui ka ettevõtete juhid.
Tutvu konverentsi info, esinejate ja programmiga ning registreeru konverentsile soodushinnaga juba täna SIIN.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 11.09.24, 13:09
Kalender näitab kuud ja päeva, kuid saab näidata veelgi enamat
Digiajastule vaatamata võib trükitud kalendreid leida pea igast ettevõttest. Paljud neist on mõne partnerfirma poolt kingitud, kuid sellise kingituse loomist saab vaadata ka täiesti uue nurga alt.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Bestmarketing esilehele